TEHNOSTING ECHIPAMENTE – DESPRE NOI STINGATOARE SI ECHIPAMENTE

Stingatoare si Echipamente – Societate comerciala cu capital integral privat, S.C. TehnoSting Echipamente S.R.L. are o veche traditie in domeniul producerii si comercializarii stingatoarelor portabile si transportabile pentru stingerea incendiilor: stingatoare incendii cu pulbere, cu spuma mecanica, cu bioxid de carbon, distributiei de echipamente pentru stingerea incendiilor, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor, precum si prestarea de servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor, servicii de consultanta, formare si instruire in domeniul prevenirii si protectiei impotriva incendiilor.

TehnoSting Echipamente, plaseaza in centrul preocuparilor sale calitatea serviciilor realizate si a produselor comercializate precum si a activitatilor desfasurate la interfata cu clientii, iar pentru acest lucru am implementat un sistem de management integrat, respectiv un Sistem de Management al Calitati conform standardului SR EN ISO 9001, Sistem de Management de Mediu conform standardului SR EN ISO 14001 si Sistem de Management de Sanatate si Securitate Ocupationala conform standardului SR OHSAS 18001.

Toate produsele si serviciile destinate prevenirii si stingerii incendiilor furnizate de S.C. TehnoSting Echipamente S.R.L.,sunt avizate si atestate de Ministerului Administratiei si Internelor – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti prin autorizatia seria A, nr. 2843, din 7.11.2012, acordata pe perioada nedeterminata, precum si atestate de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ISCIR, prin autorizatia emisa conform PV 52C-118-30.08.2012.

S.C. TehnoSting Echipamente S.R.L. cu sediul principal in orasul Brasov, str. De Mijloc, nr. 98, este prezenta in Romania cu o acoperire solida in primul rind prin punctele de lucru existente in orasele Sibiu, Timisoara, Bucuresti, precum si prin procesul de distributie la nivel national avand un portofoliu mare de clienti stabili. Stingatoare si Echipamente.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza in principal societatilor comerciale, institutiilor publice, precum si regiilor autonome. In spiritul nostru de munca, oferim clientilor nostri siguranta de a se simti siguri si protejati, prin servicii periodice si de inalta precizie.

In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte.